Lounges

Hvis du vil give dine gæster en anderledes oplevelse, hvor lokationen i den grad skiller sig ud fra normen, så skal du booke en lounge ved VM Konference på Aalborg Stadion. Om du er fodboldentusiast eller ej, får du en oplevelse udover det sædvanlige – uanset om du er på udkig efter et lokale til den næste konference, selskab eller fest.

Vi har i alt 3 lounges, som hver især kan noget forskelligt – både i forhold til størrelse, udsmykning mm. Derudover har vi 6 mindre lokaler, hvor der er plads til 24 personer. Alle lokaler har selvfølgelig store panoramavinduer ud til Danmarks smukkeste fodboldbane.

Vi står med glæde til råd og vejledning, hvor vi skræddersyer arrangementet ud fra dine ønsker og behov og hjælper dig selvfølgelig med at vælge det helt rigtige lokale.

Vi håber at se dig ved VM Konference på Aalborg Stadion.

 

 

Scan Global Executive Lounge

Scan Global Executive Lounge er Aalborg Stadions største lounge med plads til 250 personer.

Loungen er nyrenoveret i januar 2022 og ligger på 2. sal med den perfekte udsigt over banen, tribunerne og byen.

Scan Global Executive Lounge er det ideelle lokale, hvis man skal holde en konference eller større fest – her er plads til adskillige bordopstillinger, buffet, band og dansegulv.

I tilfælde af der ønskes buffet, kan der maksimum dækkes op til 220 personer – ved konferencer vil buffeten serveres i en anden lounge.

I loungen er der en stor bar med 2 x fadølshanke, et stort køleskab og garderobestativer lige ude foran lokalet.

Få meter fra lokalet finder man ligeledes 2. salens toiletter, trappe & elevator.

Loungen har hele 3 nye skærme, fordelt i det store lokale, som man kan parre sammen til fremvisning af power points el. andet. Desuden er der mulighed for at tilkoble mikrofoner. 

Er du på udkig efter et sted at afholde jeres næste konference eller dagsmøde, så læs om vores mødepakker her. Hvis det er din næste festlokation, du er på udkig efter, kan vi også sagtens være behjælpelig. Vi er nemlig verdensmestre i at afholde fester – læs omkring vores forskellige festpakker her, eller kontakt os nedenfor.

SUPERVIN Lounge

SUPERVIN Lounge er Aalborg Stadions mindste lounge med plads til 88 personer ved langborde. Her er der desuden mulighed for at åbne op til de to mindre lokaler/skyboxe, som grænser op til loungen.

Loungen er nyrenoveret i januar 2022 og ligger på 2. sal med den perfekte udsigt over banen, tribunerne og byen.

SUPERVIN Lounge er helt perfekt til mindre selskaber, hvor lokalet omfavner intimiteten og hyggen ved lokalets størrelse samt udsmykning.

Loungens vægge er udsmykket med landkort over vinregioner og vintønder. Desuden er der et indbygget vinrum, hvor man kan kigge og studere de mange forskellige vine, som der tilbydes på Aalborg Stadion.

I loungen er der en stor bar med ét fadølshanker, nye køleskabe og garderobestativ lige ude foran lokalet.

Loungen har én ny skærm med HDMI-kabel, som gør det muligt at vise power points el. andet til arrangementet.

Er du på udkig efter et sted at afholde jeres næste konference eller dagsmøde, så læs om vores mødepakker her. Hvis det er din næste festlokation, du er på udkig efter, kan vi også sagtens være behjælpelig. Vi er nemlig verdensmestre i at afholde fester – læs omkring vores forskellige festpakker her, eller kontakt os nedenfor.

AUDI Business Lounge

AUDI Business Lounge er et lokale, der i den grad skiller sig ud på Aalborg Stadion. Her er i alt plads til 100 personer ved selskaber, og man har mulighed for selv at vælge, om man vil gøre arrangementet mere uformelt ved at bruge lokalets højborde. Her vil dog også være mulighed for at bruge de lave borde til en kreativ bordopstilling – kun fantasien sætter grænser.

Lokalet er stort og rummeligt, hvor der er plads til adskillige bordopstillinger, buffet, band og dansegulv.

I AUDI Business Lounge er der to barer, én stor i starten af loungen, hvor der er 2 x fadølshanke og et stort køleskab. For enden af loungen findes en mindre bar, ligeledes med 2 x fadølshanke, samt køleskab.

Loungen er placeret på 1. sal med god udsigt over banen og tribunerne. Få meter fra loungen findes 1. salens toiletter samt trappe og elevator ned til indgangen på 0. sal.

Loungen har 2 helt nye skærme, som gør det muligt at vise power points eller andet til arrangementet.

Er du på udkig efter et sted at afholde jeres næste konference eller dagsmøde, så læs om vores mødepakker her. Hvis det er din næste festlokation, du er på udkig efter, kan vi også sagtens være behjælpelig, da vi er verdensmestre i at afholde fester – læs omkring vores forskellige festpakker her, eller kontakt os nedenfor.

SKYBOX

Hos VM Konference tilbyder vi intet mindre end 6 forskellige skyboxe, alle med hver deres unikke design og indretning. Lokalerne byder selvfølgelig også på en fantastisk udsigt ud til banen. 

Vores skyboxe er indrettet perfekt til at afholder møder, præsentationer, samtaler eller lignende. Hver skybox har et indbygget TV med HDMI kabel, hvilket giver dig muligheden for at styre mødet med god stil. Der er også et køleskab, så du altid har friske forplejninger lige ved din side.

Vores skyboxe er placeret på 2. sal, med hver deres navn og alle er indrettet unikt herefter. På vægende finder i historie og billeder helt fra AaB’s oprindelse og frem til i dag. Vælg mellem skybox Legenderne, 1885, Europa, The double, De røde eller Ikonerne.

Der er mulighed for mange forskellige former for bordopstillinger, så vi kan skræddersy lokalet præcis efter dine ønsker, så du kan afholde dit arrangement, præcis som det passer dig.

Er du på udkig efter et sted at afholde jeres næste konference eller dagsmøde, så læs om vores mødepakker her. Hvis det er din næste festlokation, du er på udkig efter, kan vi også sagtens være behjælpelig, for vi er verdensmestre i at afholde fester – læs omkring vores forskellige festpakker her, eller kontakt os nedenfor.

Send en forespørgsel, så står vi med glæde til rådighed

Kontakt os

Ønsker du at booke eller høre mere om vores pakker eller lokaler,
er du mere end velkommen til at kontakte os.