Nytårsmenu

NYTÅRSMENU FREMGANGSMETODE

Tak fordi I valgte VM som den sidste middag i 2023.
Vi har lavet en smagfuld menu, og pakket den så den er lige til at gå til, så du kan bruge mest muligt tid med dine gæster.


Vi vil nu udførligt guide jer igennem opvarmning, samt anretning af jeres mad.
For at gøre det endnu nemmere har vi lavet en række videoer af hver ret, der guider jer nemt igennem – disse kan I tilgå på følgende link:
https://www.facebook.com/VMMadhus

Du kan ved eventuelle mangler eller spørgsmål kontakte os på telefon frem til kl. 15.00 på telefonnummer
31603131

Hele menuen er glutenfri med undtagelse toast melba til mellemretten.

Tip til forret og hovedret:
Såfremt du har mulighed for det, lun gerne dine tallerkener inden anretning ved enten at give dem et par minutter i ovnen
eller hæld lidt kogende vand over – tør af derefter.

 

Forret
Ovnen sættes på 100 grader
Bøtten med dild og de syltede glaskål tages ud af bakken.
Sauce på blåmusling/dildolie hældes i en gryde og og lunes ved svag varme, så du ikke skal røre i den undervejs
– saucen skal serveres tempereret omkring 50-60 grader.
Lige inden servering rører du et par gange i den, så den bliver ”skilt”.
Torsken og jordskokpureen lunes i ovnen i 20 min. Ved de før nævnte 100 grader i bakken uden låg.

Anretning
Placer den lune jordskok pure i midten af en dyb tallerken.

Placer torsken oven på pureen
Placer de syltede glaskål oven på torsken
Pynt forretten med dild.
Hæld saucen af blåmusling og dildolie omkring retten.

Velbekomme


Mellemret (ved 4 retters menu)

Anretning
Placer riletten i midten af tallerkenen så det danner en cirkel i ca. 1 cm højde. 
(såfremt du har en lille rund form kan den med fordel anvendes for at lave en skarpere kant)
Placer de syltede æbler ovenpå retten så de lidt over det hele.
”Dut” estragonmayo rundt omkring.
Placer brødoblaterne ved at stikke dem ned i retten så de står op
Pynt retten med ærteskud.

Velbekomme

 

Hovedret
Ovnen sættes på 150 grader
Saucen tages op og varmes i en gryde
Det resterende indhold af bakken sættes i ovnen uden låg og varmes 25-30 min.

Anretning
Anret en skefuld af blomkålspure midt på tallerkenen
Placer kødet lidt til venstre af tallerkenen i midten (kl. 2)
Placer rødbede lidt til højre for midten (kl. 8)
Placer bagt løg lidt oppe på tallerkenen (kl. 12)
sæt lidt syltede bøgehatte ved løg og rødbede
Hæld lidt trøffelglace ned over kanten af kødet ind mod midten så det ”løber” ind mod midten og server resten i en skål ved siden af
Grønne kartofler serveres a part i en skål ved siden af

Velbekomme

 

Dessert
Sæt gerne panna Cotta på frys 10-15 min. før servering, så den er nemmere at få op og anrette pænt

Anretning
Placer panna cottaen lidt til venstre for midten
Lav 4 ”dutter” med hvid chokoladeskum, så de zigzagger langs panna cottaen til højre for den.
I ”hullerne” mellem den hvide chokoladeskum, ”duttes” solbær broken gel.
Placer de kandiserede mandler til venstre for Panna Cottaen
Hæld passionssauce på siden af retten så den kan løbe delvist rundt.

Velbekomme

  

Vegansk forret

Ovnen sættes på 100 grader
Bøtten med dild, de syltede glaskål, dildolie og mandler tages ud af bakken.
Selleri og jordskokkompot lunes i ovnen i 20 min. Ved de før nævnte 100 grader i bakken uden låg.

Anretning
Placer den lune jordskok kompot i midten af en dyb tallerken.

Placer bagt selleri oven på kompotten.
Placer de syltede glaskål oven på selleri
Drys de saltede mandler omkring retten.
Pynt forretten med dild.
Hæld dildolie omkring retten.

Velbekomme

 

Hovedret
Ovnen sættes på 150 grader
Saucen tages op og varmes i en gryde
Det resterende indhold af bakken sættes i ovnen uden låg og varmes 25-30 min.

Anretning
Anret en skefuld af blomkålskompot midt på tallerkenen
Placer blomkål lidt til venstre af tallerkenen i midten (kl. 2)
Placer rødbede lidt til højre for midten (kl. 8)
Placer bagt løg lidt oppe på tallerkenen (kl. 12)
Sæt lidt syltede bøgehatte ved løg og rødbede
Hæld lidt trøffelglace ned over kanten af kødet ind mod midten, så det ”løber” ind mod midten
og server resten i en skål ved siden af.
Grønne kartofler serveres a part i en skål ved siden af

Velbekomme

 

Dessert
Sæt gerne panna cotta på frys 10-15 min. før servering, så den er nemmere at få op og anrette pænt

Anretning
Placer panna cottaen midt på tallerkenen
”Dut” broken gel rundt omkring
Drys de kandiserede mandler til venstre for panna cottaen
Hæld passionssauce på siden af retten så den kan løbe delvist rundt.
Drys med hindbærstøv

Velbekomme

Du ønskes det bedste nytår og et glædeligt 2023!

 

De bedste hilsener
VM Madhus & VM konference

 

INTRODUKTION TIL NYTÅRSMENU 

Hos VM Madhus & VM Konference inviterer vi dig til at udforske en rejse gennem vores nytårsmenu, som vil fortrylle dine smagsløg og vække dine sanser. Vores menu er nøje sammensat af vores talentfulde kokke, der har brugt deres lidenskab for madlavning til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Vi tilbyder en 3-retters og 4-retters menu og som noget helt særligt i år tilbyder vi også en vegansk 3-retters nytårsmenu.

Ekstraordinært kan du vælge at få leveret maden direkte til døren, så du slipper for stress og jag på årets sidste dag. Vi leverer i Aalborg og Nørresundby, og ellers har du mulighed for afhentning hos VM Konference på Aalborg Stadion.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for diverse tilvalg enten i form af natmad, snacks, kransekage eller vin, så du kan fuldende årets sidste dag.

Læs mere om vores nytårsmenu nedenunder og book den allerede i dag. Her hos VM Madhus & VM Konference glæder vi os til at kunne hjælpe dig godt ind i det nye år.

Nytårsmenu

Forret

Torsk
          Pocheret med olivenolie & havsalt 

Let syltet glaskål & cremet pure af jordskokker

Skilt sauce på muslinger fra Limfjorden & dildolie

*** 

Mellemret (tilvalg)

Rillette af gris
Rørt med timian & smør

Råsyltet æble & estragonmayo

Toast melba på brunet smør samt urter

*** 

Hovedret

Ungkvæg mørbrad

Stegt med urtecrust

Glaseret rødbede & syltede bøgehatte

Blomkålspure & grillet løg med urter

Grønne kartofler & trøffelsauce mættet med madagaskarpeber

***  

Dessert

Mørk chokolade

Panna Cotta med masser af chokolade

Skum på hvid chokolade & krokant på mandel

Broken gel på solbær & passionssauce

***  


Tilvalg

Snacks
Ristede cashewnødder med rosmarin – flæskesvær med tomatpulver 
& trøffelcreme

Pris pr. person 35 kr.

 

Kransekage

Lavet på ægte marcipan

Pris pr. person 30 kr.

 

Natmad
”Stadionplatte” – pølse tilsmagt øl & ramsløg, blødt briochebrød, grov sennep & remoulade samt tomat relish

Pris pr. person 65 kr.

 

3 retter: Pris pr. person 375 kr.
4 retter: Pris pr. person 450 kr.
3 retter + alle tilkøb: Pris pr. person 480 kr.
4 retter + alle tilkøb: Pris pr. person 550 kr.
3 retter vegansk menu: Pris pr. person 350 kr.

Vegansk nytårsmenu

Forret

Selleri

Pocheret med lys miso

Kompot på jordskokker & saltede mandler

Let syltet glaskål & dildolie

***  

Hovedret

Blomkål
Bagt med soja & olivenolie

Kompot på blomkål & glaseret rødbede

Syltede bøgehatte & grillet løg med urter

Sky på trøffel & ristede svampe samt grønne kartofler

***  

Dessert

Mørk chokolade

Panna Cotta sat med agar agar & vegansk fløde

Broken gel på solbær & mandelkrokant

Sauce på passion samt hindbærstøv

Vinmenu

I år tilbyder vi to skræddersyede vinpakker, som kan fremhæve og komplementere smagsoplevelsen af vores fremragende nytårsmenu. Vi har nøje udvalgt hver vin i vores vinpakker, for at sikre at de harmonerer smagsmæssigt med de forskellige retter i vores velsmagende nytårsmenu.

Vælg fra vores standardpakke eller premiumpakke. Der må gerne kombineres imellem de to pakker.

Standardpakke

Torre Oria Dominio del Derramador Traditional Method Mediterranean Style Cave Brut, Spanien (til nytårstalen eller kl. 00) læs mere her

Pris pr. flaske 110 kr. 

 

Huber Grüner Veltliner Organic Vision 2021, Østrig (til forret) læs mere her

Pris pr. flaske 110 kr. 

 

Couveys Pinot Noir 2021, Frankrig (til mellemret) læs mere her

Pris pr. flaske 110 kr. 

 

Four Vines Old Vine Zinfandel Lodi 2019, USA (til hovedret) læs mere her

Pris pr. flaske 110 kr. 

Sperone Chill Spumante White, Italien (til dessert eller kl. 00) læs mere her

Pris pr. flaske 195 kr. 


Premiumpakke

Gustave Lorentz Crémant d´Alsace Brut, Frankrig (til nytårstalen eller kl. 00) læs mere her

Pris pr. flaske 150 kr. 

Naudin Varrault Bourgogne Chardonnay 2022, Frankrig (til forret) læs mere her

Pris pr. flaske 150 kr. 

 

Naudin Varrault Bourgogne Pinot Noir 2021, Frankrig (til mellemretten) læs mere her

Pris pr. flaske 150 kr. 

 

Bernard Magrez Côtes du Rhône-Villages Laudun Le Prelat 2019 (til hovedret) læs mere her

Pris pr. flaske 150 kr. 

 

G.H. Martel Doux Sweet Champagne, Frankrig (til kl. 00) læs mere her

Pris pr. flaske 270 kr. 

 

G.H. Martel Champagne Blanc de Blanc Brut, Frankrig (tør champagne) (til kl. 00) læs mere her

Pris pr. flaske 325 kr.

Følg linket herunder for at bestille vores lækre nytårsmenu

Kontakt os

Ønsker du at booke eller høre mere om vores pakker eller lokaler,
er du mere end velkommen til at kontakte os.