Nytårsmenu

NYTÅRSMENU FREMGANGSMETODE

Tak fordi I valgte VM som den sidste middag i 2024.
Vi har lavet en smagfuld menu, og pakket den så den er lige til at gå til, så du kan bruge mest muligt tid med dine gæster.


Vi vil nu udførligt guide jer igennem opvarmning, samt anretning af jeres mad.
For at gøre det endnu nemmere har vi lavet en række videoer af hver ret, der guider jer nemt igennem – disse kan I tilgå på følgende link:
https://www.facebook.com/VMMadhus

Du kan ved eventuelle mangler eller spørgsmål kontakte os på telefon frem til kl. 15.00 på telefonnummer
31603331

Hele menuen er glutenfri med undtagelse toast melba til mellemretten.

Tip til forret og hovedret:
Såfremt du har mulighed for det, lun gerne dine tallerkener inden anretning ved enten at give dem et par minutter i ovnen
eller hæld lidt kogende vand over – tør af derefter.

 

Forret
Ovnen sættes på 100 grader
Bøtten med dild og de syltede glaskål tages ud af bakken.
Sauce på blåmusling/dildolie hældes i en gryde og og lunes ved svag varme, så du ikke skal røre i den undervejs
– saucen skal serveres tempereret omkring 50-60 grader.
Lige inden servering rører du et par gange i den, så den bliver ”skilt”.
Torsken og jordskokpureen lunes i ovnen i 20 min. Ved de før nævnte 100 grader i bakken uden låg.

Anretning
Placer den lune jordskok pure i midten af en dyb tallerken.

Placer torsken oven på pureen
Placer de syltede glaskål oven på torsken
Pynt forretten med dild.
Hæld saucen af blåmusling og dildolie omkring retten.

Velbekomme


Mellemret (ved 4 retters menu)

Anretning
Placer riletten i midten af tallerkenen så det danner en cirkel i ca. 1 cm højde. 
(såfremt du har en lille rund form kan den med fordel anvendes for at lave en skarpere kant)
Placer de syltede æbler ovenpå retten så de lidt over det hele.
”Dut” estragonmayo rundt omkring.
Placer brødoblaterne ved at stikke dem ned i retten så de står op
Pynt retten med ærteskud.

Velbekomme

 

Hovedret
Ovnen sættes på 150 grader
Saucen tages op og varmes i en gryde
Det resterende indhold af bakken sættes i ovnen uden låg og varmes 25-30 min.

Anretning
Anret en skefuld af blomkålspure midt på tallerkenen
Placer kødet lidt til venstre af tallerkenen i midten (kl. 2)
Placer rødbede lidt til højre for midten (kl. 8)
Placer bagt løg lidt oppe på tallerkenen (kl. 12)
sæt lidt syltede bøgehatte ved løg og rødbede
Hæld lidt trøffelglace ned over kanten af kødet ind mod midten så det ”løber” ind mod midten og server resten i en skål ved siden af
Grønne kartofler serveres a part i en skål ved siden af

Velbekomme

 

Dessert
Sæt gerne panna Cotta på frys 10-15 min. før servering, så den er nemmere at få op og anrette pænt

Anretning
Placer panna cottaen lidt til venstre for midten
Lav 4 ”dutter” med hvid chokoladeskum, så de zigzagger langs panna cottaen til højre for den.
I ”hullerne” mellem den hvide chokoladeskum, ”duttes” solbær broken gel.
Placer de kandiserede mandler til venstre for Panna Cottaen
Hæld passionssauce på siden af retten så den kan løbe delvist rundt.

Velbekomme

  

Vegansk forret

Ovnen sættes på 100 grader
Bøtten med dild, de syltede glaskål, dildolie og mandler tages ud af bakken.
Selleri og jordskokkompot lunes i ovnen i 20 min. Ved de før nævnte 100 grader i bakken uden låg.

Anretning
Placer den lune jordskok kompot i midten af en dyb tallerken.

Placer bagt selleri oven på kompotten.
Placer de syltede glaskål oven på selleri
Drys de saltede mandler omkring retten.
Pynt forretten med dild.
Hæld dildolie omkring retten.

Velbekomme

 

Hovedret
Ovnen sættes på 150 grader
Saucen tages op og varmes i en gryde
Det resterende indhold af bakken sættes i ovnen uden låg og varmes 25-30 min.

Anretning
Anret en skefuld af blomkålskompot midt på tallerkenen
Placer blomkål lidt til venstre af tallerkenen i midten (kl. 2)
Placer rødbede lidt til højre for midten (kl. 8)
Placer bagt løg lidt oppe på tallerkenen (kl. 12)
Sæt lidt syltede bøgehatte ved løg og rødbede
Hæld lidt trøffelglace ned over kanten af kødet ind mod midten, så det ”løber” ind mod midten
og server resten i en skål ved siden af.
Grønne kartofler serveres a part i en skål ved siden af

Velbekomme

 

Dessert
Sæt gerne panna cotta på frys 10-15 min. før servering, så den er nemmere at få op og anrette pænt

Anretning
Placer panna cottaen midt på tallerkenen
”Dut” broken gel rundt omkring
Drys de kandiserede mandler til venstre for panna cottaen
Hæld passionssauce på siden af retten så den kan løbe delvist rundt.
Drys med hindbærstøv

Velbekomme

Du ønskes det bedste nytår og et glædeligt 2023!

 

De bedste hilsener
VM Madhus & VM konference

INTRODUKTION TIL NYTÅRSMENU 

Hos VM Event & Konference inviterer vi dig til at udforske en rejse gennem vores nytårsmenu, som vil fortrylle dine smagsløg og vække dine sanser. Vores menu er nøje sammensat af vores talentfulde kokke, der har brugt deres lidenskab for madlavning til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Vi tilbyder en 3-retters og 4-retters menu og igen i år tilbyder vi også en vegansk 3-retters nytårsmenu.

Ekstraordinært kan du vælge at få leveret maden direkte til døren, så du slipper for stress og jag på årets sidste dag. Vi leverer i Aalborg og Nørresundby, og ellers har du mulighed for afhentning hos VM Konference på Aalborg Stadion.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for diverse tilvalg enten i form af natmad, snacks, kransekage eller vin, så du kan fuldende årets sidste dag.

Læs mere om vores nytårsmenu nedenunder og book den allerede i dag. Her hos VM Event & Konference glæder vi os til at kunne hjælpe dig godt ind i det nye år.

Nytårsmenu

Forret

“The great north”
          Pocheret vesterhavstorsk 

Pure af bagt hokkaido græskar, bånd af syltet butternut squash & aromatisk estragonolie

Serveret med kraftig hummersauce kogt ned med cognac

*** 

Mellemret (tilvalg)

“Shrimp in the pocket”
Store ristede rejer vendt i friske urter

Serveret på grillet surdejsbrød penslet med brunet smør

Mayo lavet på Karl Johan svampe, dehydreret tomat, syltede løg & karse

*** 

Hovedret

“Match made in heaven”
Hængt oksemørbrad i blød souffle af unghane tilsmagt frisk timian

Pommes Anna bagt med smør & trøffel

Syltede bøgehatte samt grillet aspargesbroccoli

Jus på stegt kylling legeret med økologisk fløde & rosenpeber

***  

Dessert

“Sweet Dreams”

Panna Cotta bar tilsmagt saltkaramel

Nougatine på hasselnød & sprøde marengs på ristede nødder

Syltede mørke bær & “brunsvigersauce”

***  

 

Tilvalg

Nytårssnacks – perfekte til Kongens nytårstale
Lille kræmmerhus med friskost vendt med purløg & stenbiderrogn

VM’s egne tomatiserede flæskesvær med trøffelmayo

Pris pr. person 40 kr.

 

Kransekage

Hel klassisk – perfekt til kl. 24.00

Pris pr. person 40 kr.

 

Natmad
”Stadionplatte” – stor grillpølse tilsmagt øl & ramsløg, hjemmelavet ketchup & vores egen grove remoulade & syltede sennepskorn samt dild syltede agurker

Pris pr. person 65 kr.

 

3 retter: Pris pr. person 375 kr.
4 retter: Pris pr. person 465 kr.
3 retter + alle tilkøb: Pris pr. person 495 kr.
4 retter + alle tilkøb: Pris pr. person 585 kr.
3 retter vegansk menu: Pris pr. person 375 kr.

 

Vinanbefalinger

I år tilbyder vi to skræddersyede vinpakker, som kan fremhæve og komplementere smagsoplevelsen af vores fremragende nytårsmenu. Vi har nøje udvalgt hver vin i vores vinpakker, for at sikre at de harmonerer smagsmæssigt med de forskellige retter i vores velsmagende nytårsmenu.

Vælg fra vores standardpakke eller premiumpakke. Der må gerne kombineres imellem de to pakker.

 

Forret

Standard
Østrigsk Gruner Veltliner fra Huber
Smooth cremet og pakket med de pureste frugtrene lækkerier. Hele herligheden fuldender med elegant citrusmineralitet og et klassisk drys af frisk og pinkant hvid peber.

Pris pr. flaske 175 kr. 

 

Deluxe
Sauvignon Blanc baseret L’ame fra det ikoniske vinslot Pape Clementi Bordeaux
Let cremet på tungen. Frugten vibrerer med en skøn friskhed, der trumfes med fine mineralske nuancer og elegante krydderier fra fadet. Simpelthen en magisk hvidvin fra verdensberømte Château Pape Clément, der producerer en af meget få hvidvine med perfekte 100 point hos både Robert Parker og James Suckling.

Pris pr. flaske 299 kr. 

 

Mellemret

Standard
En blød og frugtfrisk Italiensk Chardonnay fra Masca del Tacco
Dejlig cremede og frugtbetonede smag af pære, fersken og honningmelon. Den perfekte ledsager til fede fisk, fjerkræ, vegetariske retter og svinekød.

Pris pr. flaske 149 kr.

Deluxe
Top lækker Bourgogne fra Domaine des Combelieres vire clesse
Næsen er vidunderligt indsmigrende med delikate florale noter af acacieblomst og jasmin, der får følge af våd kalksten, saltede og grillede citroner, æble, hvide ferskner samt lidt honning og nødder. Den dugfriske Viré-Clessé glider smørblød hen over tungen alt imens den tropiske frugt og mineralitet breder sig ud i munden med overbevisende elegance.

Pris pr. flaske 219 kr. 

 

Hovedret

Standard
Sydfransk Cabernet Sauvignon Temoin du Temps
Vinen glider smooth og koncentreret rundt på tungen, hvor der deles generøst ud til højre og venstre af lækre mørke bærnoter og luksuriøse krydderier. Fine, bøfvenlige tanniner løfter den harmonisk krydrede finish op et imponerende flot niveau.

Pris pr. flaske 149 kr. 

Deluxe
Fleurie med Krop
Helt forrygende Fleurie i glasset! I munden generøs, smooth og flot koncentreret med en velgørende vibrerende friskhed, der straks giver appetit på endnu en slurk. Fine tanniner samt komplekse hints af røg, løvstikke og lakrids slutter ballet med manér

Pris pr. flaske 249 kr. 

 

Dessert

Standard
Muscat de Beaumes de Venise
Florale og frugtlækre noter, hvor sødmen strækker til stort set alle desserter, men vinens iboende mineralske friskhed gør den samtidig lækker som aperitif.

Pris pr. flaske 189 kr. 

Deluxe
Doux champagne
En skøn champagne, flydende glæde, der byder på en fornem balance mellem en let syndig sødme og ungdommelig friskhed! Den er skabt til desserter.

Pris pr. flaske 299 kr. 

 

Nytårssnacks

Standard
Blanc de Noirs
Unikke årgangsbobler kommer fra et af de største ”high-end” navne i Bordeaux, meget elegant … dyb, tør og sødbitter, men det er med en fabelagtig balance.

Pris pr. flaske 149 kr. 

 

Deluxe
Ruinart Champagne Blanc de Blancs
I næsen frisk frugt med dominerende noter af citrus og eksotiske frugter, efterfulgt af et strejf af jasmin, hvide ferskner og lyserøde peberkorn.Ganen er ren, har strålende balance mellem rundhed og glathed.

Pris pr. flaske 649 kr. 

 

Kransekage

Standard
Blanc de Blancs Demi Sec
En liflig og let drikkelig, mousserende vin med en dejlig frugtfylde, friskhed og en fin sødme til slut.

Pris pr. flaske 99 kr. 

 

Deluxe
Doux champagne
En skøn champagne, flydende glæde, der byder på en fornem balance mellem en let syndig sødme og ungdommelig friskhed! Den er skabt til desserter.

Pris pr. flaske 299 kr.

 

Vegansk nytårsmenu

Forret

Jordskokke bisque

Syltet græskar samt ristede cashewnødder

Estragonolie samt confiteret jordskokke & karse

***  

Hovedret

Korean style blomkål

Pommes Anna med trøffelolie & olivenolie

Grillet aspargesbroccoli & syltede bøgehatte

Sauce på rødbede & grøn madagaskarpeber

***  

Dessert

Kompot på vinteræbler & kvæder

Nougatine på hasselnødder samt fløde infuseret med Grand Cru Bora Bora vanilje

Serveret med syltede mørke bær

Følg linket herunder for at bestille vores lækre nytårsmenu

Kontakt os

Ønsker du at booke eller høre mere om vores pakker eller lokaler,
er du mere end velkommen til at kontakte os.