Vinpakke

Vinpakker

I år kan vi tilbyde to skræddersyede vinpakker, som kan fremhæve og komplementere smagsoplevelsen af vores fremragende nytårsmenu. Vi har nøje udvalgt hver vin i vores vinpakker, for at sikre at de harmonerer smagsmæssig med de forskellige retter i vores velsmagende nytårsmenu

Vælg fra vores standardpakke eller Premium pakke. Der må gerne kombineres imellem de to pakker.

 

Vin – Standard pakke

Torre Oria Dominio del Derramador Traditional Method Mediterranean Style Cave Brut, Spanien (til nytårstalen eller kl. 00)

Dominio del Derramador tager dig med til det østspanske Middelhavsområde, hvor topmarker med 100% Macabeo har skabt denne flotte, sprøde Cava-nyhed! 

Vinen kommer fra de berømte Torre Oria, der som første producent uden for Catalonien gjorde sig fortjent til at lave spansk mousserende vin med officiel status af D. O. Cava. 

Macabeo-druen viser sig her fra sin mest friske, sprøde og uimodståeligt florale side, mens den 9 måneder lange flaskemodning føjer champagnelignende dybde og brødagtig kompleksitet til smagen. Her er tale om bobler i topkvalitet til unik hverdagspris! Nyd den som velkomst til en festlig aften. 

Pris pr. flaske: 110 kr. 

Huber Grüner Veltliner Organic Vision 2021, Østrig (til forret)

Økologisk Grüner Veltliner tilbage i topform! Blød, cremet og pikant peberkrydret. Delikat ferskensmag og citrusmineralsk. Hubers vidunderlige Vision har det hele i 2021. 

Forgængeren imponerede, men drømmeårgangen 2021 er et kapitel for sig i moderne østrigsk vinhistorie. I særdeleshed de brillante hvidvine på Grüner Veltliner roses til skyerne overalt. Glæd dig til en drøm af en økologisk Grüner Veltliner fra den flerfoldige “Østrigs bedste vinmager”, Markus Huber. Denne hvidvin vil balancere perfekt med jordskokken i vores nytårsmenus forret. 

Pris pr. flaske: 110 kr. 

Couveys Pinot Noir 2021, Frankrig (til mellemret)

Anmelderne har i årevis været imponerede af den populære Couveys Pinot Noir, men den nye årgang 2021 er mere frugtfrisk. Blød, frisk og læskende med det helt rigtige mix af klassiske Pinot-karakter og sydfransk charme. Pinot Noir Couveys er fremstillet på 100% Pinot Noir fra den franske middelhavsregion Pays d´Oc. En del af druerne høstes tidligt og gærer køligt, hvilket bidrager med friskhed og aromatisk finesse. Køl gerne vinen lidt ned, hvortil den vil være perfekt til mellemretten i vores nytårsmenu.  

Pris pr. flaske: 110 kr. 

Four Vines Old Vine Zinfandel Lodi 2019, USA (til hovedret)

De aldrende vinplanter bærer i dag kun få drueklaser, men det bekymrer ikke teamet bag Four Vines. Klasernes bittesmå druer er intenst smagfulde, og i glasset imponerer denne californiske super-Zinfandel med op mod 15% alkohol samt fylde, frugtrigdom og velsmag i absolut topklasse. Vinen er fremstillet på 90% Zinfandel, 9% Petite Sirah og 1% Rubired, som Four Vines-teamet håndhøster fra 30-50 år gamle vinstokke i Lodi, Californien. Vinen er blød og fyldig med masser af lækker powerfrugt, og derfor er den utrolig velegnet til mørbraden i vores nytårsmenu. 

Pris pr. flaske: 110 kr. 

 

Sperone Chill Spumante White, Italien (til dessert eller kl. 00)

Forførende frugtlækre ICE-bobler fra Piemonte. Neirano kan meget andet end at lave stor Barolo. De laver nemlig også en populær serie af mousserende vine på den lokale favoritdrue, Moscato. Floral og delikat med smag af eksotiske frugter og citrus. Er du vild med Asti, vil du med garanti også elske disse bobler! En sød spumante som går hånd i hånd med panna cottaen og den hvide chokolade i desserten i vores nytårsmenu. 

Pris pr. flaske: 195 kr. 

 

Vin – Premium pakke

Gustave Lorentz Crémant d´Alsace Brut, Frankrig (til nytårstalen eller kl. 00)

Premiumbobler med ekstra dybde fra hele 24 måneders flaskemodning på gærresterne. Metode, smag, kvalitet og anmeldelser matcher god champagne. Gustave Lorentz regnes blandt de allerdygtigste og mest kvalitetsfanatiske producenter i hele Alsace. Denne Cremant er et samarbejde mellem de store champagnedruer Chardonnay og Pinot Noir, samt Alsaces helt egen Pinot Blanc. En tør mousserende vin, som afgjort fortjener din fulde opmærksomhed. Nyd den som velkomst, og server ved 6-10 grader. 

Pris pr. flaske: 150 kr. 

 

Naudin Varrault Bourgogne Chardonnay 2022, Frankrig (til forret)

Frisk og cremet bourgogne i topklasse fra en af Frankrigs førende winemakere. Naudin Varrault er skabt under ledelse af berømte Nadine Gublin, der også står i kælderen hos Domaine Jacques Prieur i Meursault, hvor hun fremstiller nogle af Bourgognes største vine til mangedobbelt pris. 

Denne lækre og gastronomisk alsidige hvidvin er skabt på perfekt modne, håndhøstede Chardonnay-druer fra udvalgte terroirs nær Rully og berømte Pouilly-Fuissé i det sydlige Bourgogne. Den imponerende renhed og detaljerigdom harmonerer fortrinligt med den pocheret torsk og jordskokke pure i vores nytårsmenu. 

Pris pr. flaske: 150 kr. 

Naudin Varrault Bourgogne Pinot Noir 2021, Frankrig (til mellemretten)

Fremragende burgundisk Piont Noir! Pinot Noir fra Bourgogne i denne eksklusive kvalitet er ikke bare enormt eftertragtet. Den er også noget af det mest lækre og alsidige, du kan matche til mad. Derfor passer denne herlige røde bourgogne, specielt godt til mellemretten i vores nytårsmenu. 

Pris pr. flaske: 150 kr. 

Bernard Magrez Côtes du Rhône-Villages Laudun Le Prelat 2019 (til hovedret)

 

Et stenkast fra Châteauneuf-du-Pape – og et stensikkert køb! Laudun er et af få steder med særlig ret til at føje sit landsbynavn til appellationen Côtes du Rhône-Villages. Ligesom næsten-naboen Châteauneuf-du-Pape ligger Laudun helt tæt ved floden Rhône, der begge steder har aflejret og formet de berømte rullesten (Galets roulés). Det her er niveauet lige under de berømte Rhône Cru’er Gigondas, Vacqueyras og Châteauneuf-du-Pape – og ikke uden grund! Derfor passer denne fortrinligt til mørbraden i vores nytårsmenu.

Pris pr. flaske: 150 kr. 

G.H. Martel Doux Sweet Champagne, Frankrig (til kl. 00)

Sødmefulde boblende fornemmelser. Endnu en ultraflot champagne fra G.H. Martels store arsenal af topkøb! G.H. Martels champagne kommer flyvende i en sødere og mere uimodståelig udgave end nogensinde, samt rislende lækker. Sødmen tøjles flot af en stringent friskhed, der sikrer den perfekte balance, og derfor er den perfekt til det søde køkken, hvorfor den er særdeles velegnet til vores nytårsdessert. 

Pris pr. flaske: 270 kr. 

G.H. Martel Champagne Blanc de Blanc Brut, Frankrig (tør champagne) (til kl. 00)

Denne vin er lavet på 100% chardonnay druer. Med sin store fantastiske fylde og eleganthed er den et rent udtryk for den unikke stil i Blanc de Blanc champagnerne. En frisk, livlig og ren champagne. Fantastisk syreindhold og fyldig smag. 

Pris pr. flaske:  325 kr. 

 

Kontakt os

Ønsker du at booke eller høre mere om vores pakker eller lokaler,
er du mere end velkommen til at kontakte os.